Speranta intr-o lume mai buna

Cred ca stiti cu totii, cat de greu este sa-ti duci traiul de zi cu zi in tara noastra. Nu stiu in alte tari cum este fiindca nu am calatorit deloc. Nu mi-am permis. Nu imi place ca sunt multi oamnei tristi, chinuiti de gandurul zilei de maine, si mai trist e ca si-au pierdut speranta intr-un trai mai bun. Sa stiti ca eu nu mi l-am pierdut. Eu chiar cred ca la un moment dat, toate astea vor ramane in spatele nostru si vom fi un popor fericit.

Si mie mi-e greu sa traiesc in tara asta, dar e tara mea si o iubesc. Puti oameni apreciaza ceea ce au. Mie mi-a trebuit ceva vreme sa invat sa fac asta.. Stiu ca peste un timp toate astea vor trece si vom putea zambi linistiti. Dar pentru asta e nevoie de speranta si optimism. Ar trebui sa functioneze daca toti am face asta. Sa fim toti optimisti si sa avem speranta. Doar ca noua ne pasa mai mult de capra vecinului decat de a noastra. Mereu suntem in competetie unii cu altii, lucru care mie mi se pare trist si inutil. Daca mie mi-e bine, pot sa-l ajut si pe cel de langa mine sa-i fine bine. Suna perfect. Dar e mai greu cu practica.

In concluzie va invit sa faceti urmatorul lucru. Ganditi-va la o persoana care are nevoie de ajutor. Aflati ce puteti face pentru a o ajuta si oferiti-i ajutorul respectiv.Veti vedea ca fapta aceea se va intoarce inpoi. Eu am experimentat asta si mi-a placut.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>