Semintele organice poti fi cumparate online

In ultimii ani romanii au acordat o importanta tot mai mare preocuparii spre a manca pe cat de sanatos se poate, spre a alege produse ecologice, atat cand vine vorba de fructe si legume, cat si despre carne sau poduse lactate. Este o prioritate pentru intreaga familie, dar mai ales le datoram copiilor nostri sa le oferim o mancare mai sanatoasa si, nu in ultimul rand, mai gustoasa.

Asa cum magazinele cu produse organice incep sa isi faca timid aparitia, la fel si agricultura organica este pe o panta ascendenta (o evolutie spectaculoasa la nivel global), tocmai pentru a veni in intampinarea cererii mari din partea clientilor. Mai mult decat atat, perioada 2014-2020 va fi una in care agricultura organica va beneficia de subventii uriase din fonduri europene si nationale, ea fiind vedeta urmatorilor ani. Agricultura organica are la baza achizitionarea de seminte organice pentru legume si fructe, ce trebuie plantate si crescute pe terenuri ecologice fertile (capitol la care Romania sta foarte bine). Insa si crestea plantelor trebuie sa se faca in conditii foarte clar stabilite, astfel incat produsul finit sa poata fi considerat un produs organic 100%. Semintele organice cele mai bune provin in general din import si sunt comercializate cel mai adesea online, mai ales ca este o cale simpla si sigura de a achizitiona semninte organice si de a afla, in acelasi timp, cat mai multe informatii despre acest produs. La http://www.seminteplante.ro/seminte-organice semintele organice provin din gamele Vitalis (o subdiviziune Enza Zaden, care se ocupa strict de semintele organice) si Hild (subdiviziune a firmei Nunhem, orientata tot catre productia de seminte organice).

Achizitionarea de seminte organice din mediul online se face extrem de simplu si nu necesita eforturi de niciun fel: produsele se comanda online, sunt livrate prin curier si se platesc la livrare. Varianta este cu atat mai simpla, cu cat accesul la internet incepe sa devina comun si in mediul rural, acasa la fermierii bio.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>