Sa celebram…lampioanele

Am observat ca lampioanele au inceput sa capete tot mai multa importanta si sa devina o moda. Fie ca celebrezi ceva, comemorezi sau pur si simplu, te alaturi altora, lampioanele sunt cel mai simplu mod de a-ti face initiativa vazuta. Le aprinzi si apoi, incet, incet se ridica spre cer si se fac nevazute. Trebuie sa recunosc ca e un mod frumos de a sarbatori un eveniment. Aduc un plus de culoare si bun gust evenimentului. Unde se duc, nimeni nu stie dar se spune ca trebuie sa iti pui o dorinta atunci cand lansezi unul. Astfel, dorinta ta se va intamplini. Eu nu am avut ocazia, inca, sa particip la un eveniment cu lampioane, dar mi-ar placea tare mult sa cred macar pentru cateva secunde ca dorinta mea se poate implini. Este frumos sentimentul acesta de implinire si emotie in acelasi timp, pe care ti-l ofera un astfel de moment. Este chiar o initiativa placuta si-l felicit din toata inima pe cel care a venit cu ideea. Macar pentru cateva clipe te eliberezi de stresul cotidian si iti bucuri inima si ochii cu o asemenea priveliste.

Hai sa inaltam cu totii cate un lampion, pentru cei dragi, pentru familie, pentru viata…pentru noi. Sa cinstim natura, iubirea, fericirea si tot ceea ce ne inconjoara.

FacebookGoogle+Twitter
Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>