Riscul, un factor important care te poate ajuta sau nu sa castigi tot ce-ti doresti

pariuri-sportiveCine nu risca, nu castiga. In viata, la un moment dat ne-am aflat cu totii intr-o situatie in care a trebuit sa luam o decizie in privinta unei actiuni destul de riscante. De cele mai multe ori riscul a insemnat in primul rand asumarea unei responsabilitati si mai apoi incercarea de a gasi o solutie de compromis intr-o anumita situatie complicata. In cazul meciurilor de fotbal care au o anumita miza, un trofeu sau un retur poate mai usor, increderea in jucatori si in cei din tribune, care sustin echipa, este deosebit de importanta pentru succesul de la finalul partidei.

Fanii adevarati pot sa sprijine moral echipa sa isi faca treaba cum trebuie pe teren, insa sunt si situatii in care reactiile negative duc la un dezechilibru psihic al jucatorilor si la esecul de la finele meciului de fotbal. Riscul pe care si-l asuma fiecare antrenor cand isi lasa echipa sa intre in lupta pentru titlu sau pentru castigarea meciului este dat de imprevizibilitatea desfasurarii partidei. Pot aparea accidentari, poti sa ramai fara un jucator valoros pentru partide mai grele, poti sa iti pierzi increderea in anumiti jucatori. Pe de alta parte, si prezenta fanilor la meciuri este un risc, pentru ca se pot intampla diverse incidente, meciul poate fi intrerupt, pot exista reactii negative care sa distruga tot ce a incercat sa faca antrenorul zile la rand. Esecul unei echipe nu inseamna doar pierderea meciurilor, ci si pierderi pentru cei din tribune. In primul rand, fanii echipei care pierde sunt dezamagiti, apoi cei care au mers la case de pariuri sportive pot pierde sume importante de bani, toata lumea e nemultumita pana la final.

Cei mai castigati sunt cei care au pariat sume mici la pariuri sportive si care nu au mare lucru de pierdut. Pana la urma, riscul inseamna un pic de adrenalina si un interes mai mare fata de partida jucata, mai multa traire atat din partea antrenorului, cat si din partea fanilor. In fotbal, a risca, indiferent din ce parte e asumat, este mult mai important decat a lua niste decizii dupa ore intregi de gandire si de consultari. Riscul poate sa iti aduca victoria, dar poate sa iti aduca si cel mai mare esec din viata ta. Depinde doar de felul in care fiecare intelege riscul.

 

FacebookGoogle+Twitter

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>