Reclama este sufletul comertului

Am facut de cand eram foarte tanara comert. Mi placut lumea asta caci tatal meu avea un magazin de unelte de pescuit la Piata Sudului si crescand in preajma lui am prins gustul comertului de foarte devreme. Am inteles ca exista unele domenii in care obiectele de vanzare vor avea mereu cautare si ca cel mai important este sa iti faci contacte in toate domeniile si sa le tii aproape pentru a te asigura ca prinzi cele mai bune deal-uri atat ca vanzator cat si ca cumparator. De 5 ani de zile am deschis un magazin de mobila.

In marea majoritate vindem canapele si paturi, dormitoare si obiecte de mobilier ce pot fi facute la comanda. Spatiul inchiriat pentru prezentarea produselor este modest insa am un ochi foarte bun pentru detalii si pot sa ma laud ca l-am infrumusetat si asa m-am asigurat ca am acel plus pe care concurenta mea il ignora intrebandu-se de ce imi merg mai bine mie vanzarile decat lor. Este vorba de atmosfera. Multi vand saltelele pe paturi fara a oferi clientilor sansa de a-si imagina cum ar arata paturile respective in casa lor. Eu nu fac asa. Eu fac seturi de dormitor si paturile pe care le vindem sunt prezentate frumos, cu saltele de toate formele si marimile acoperite de lenjerii de pat 3d fabricate in Romania la Pucioasa. Detaliile mici, cum sunt lenjeriile de pat fac diferenta atunci cand imi vand marfa si chiar daca oferim uneori un pret aproape de cel de fabrica, din micile acesorii cum sunt aceste lenjerii de pat 3d fabricate in Romania la Pucioasa, fac un profit destul de mare, mai ales daca si pentru ele, ofer un pret bun si vand mai multe clientilor.

Trucurile acestea fac ca munca mea sa aiba sens. Asta si banii pe care ii castig, bineinteles. Am intees de cand eram mica ca reclama este sufletul comertului caci tatal meu avea poze cu pesti de toate dimensiunile, prinsi de el si inramate cu grija in interiorul magazinului sau. Am si acum un biroul meu una dintre ele pentru a-mi aminti mereu de principiile pe care le-am invatat de la el.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>