Poveste de succes

Zi de zi adaugam o noua pagina, la povestea vietii noastre. Din momentul in care deschidem ochii dimineata, viata ne ofera o mie de oportunitati, de a face din povestea noastra una de succes. Cum crezi ca au reusit oamenii de succes sa isi cladeasca un viitor stralucit? Asteptand sa le pice ceva din cer? Nu. Doar perseverand in directia visurilor noastre si investind timp, energie si foarte multe munca le putem da viata.

Am fost in weekend la Street Delivery si am fost surpinsa in mod placut de varietatea artistica, de creativitatea si dedicarea celor prezenti cu diferite produse. Fiecare cu o poveste de spus, cu o multime de idei frumoase si cu multa energie pozitiva de impartit cu cei din jur. L-am gasit acolo si pe un amic de al meu, un extradordinar graphic designer care acum doi ani a decis sa renunte la jobul pe care il avea pentru a incepe o afacere pe cont propriu. A inceput sa lucreze de acasa, pentru diversi artisiti locali din zona hip-hop si nu numai, incepand cu artwor-urile albumelor si terminand cu elemente de branding precum postere, logo-uri sau website-uri. M-am bucurat sa vad ca ideile si planurile lui legate de proiectul sau au prins acum contur si s-au concretizat in ceva palpabil

A venit cu un streetbrand romanesc care isi propune sa puna pe primul loc calitatea, atat la nivelul creatiei: design, mesaj, cat si la nivelul materialelor folosite. Pasiunea lui pentru streetbrand-uri l-a determinat sa puna bazele unei asttfel de afaceri. Daca esti pasionat de tot ceea ce inseamna cultura urbana, in mod sigur nu vei trece cu vederea brandul Krack. Il recomand, nu pentru ca il cunosc, ci pentru ca pana si eu am ramas impresionata de calitatea deosebita a materialelor folosite pentru realizarea tricourilor si a sepcilor. De design, nu mai are rost sa vorbesc, este ceva ce trebuie neaparat sa vezi. Modele sunt pentru ambele sexe, pot spune ca tricourile pentru fete sunt la un alt nivel fata de ceea ce gasim in magazine. Materialul parca te mangaie si te alinta. Nu ai cum sa treci cu vederea atentia pentru cel mai mic detaliu.

O poveste de succes, un vis implinit, ce-i drept cu multa munca in spate si ani buni de experienta. Insa, dupa cum bine stii, inceputul e mai dificil, caci odata ce ai pornit la drum si ai facut deja primii pasi, nu te vei mai uita inapoi. Vei merge doar inainte si vei cauta sa iti urci visul pe culmile cele mai inalte.

 

FacebookGoogle+Twitter

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>