Piese auto online – de ce trebuie sa tii cont

Din ce in ce mai multi soferi se orienteaza spre mediul online pentru a gasi piesele de schimb de care ar avea nevoie pentru automobilul lor, ceea ce, dupa parerea mea, este absolut firesc, deoarece magazinele online ofera niste facilitati pe care magazinele fizice nu pot sa le ofere, cum ar fi, de exemplu, o varietate mai mare de produse, nu mai esti nevoit sa te deplasezi dupa piesele respective, livrarea direct la domiciliu sau la adresa pe care o indici in comanda si, de foarte multe ori, si preturi mult mai corecte.

Totusi, este foarte important sa tii cont de cateva aspecte importante atunci cand te decizi sa comanzi piese auto online, si este de la un magazin de unde nu ai mai comandat pana acum. Eu mi-am comandat online, ultima data piese mitsubishi, de pe site-ul unui magazin de unde imi comand de ceva vreme, auto farm, si in care am incredere.
Recomand auto farm, in primul rand, pentru calitatea pieselor de schimb, in al doilea rand, am platit niste preturi decente pentru acele piese mitsubishi pe care le-am comandat, in comparatie cu preturile pe piata, auto farm iti propun o oferta foarte, foarte buna. Pe langa asta, mi-au fost livrate acele piese mitsubishi intr-un timp foarte scurt, ceea ce, dupa parerea mea, pentru un magazin online este o caracteristica foarte importanta.

Legat de modalitatile de plata, poti alege sa achiti prin transfer bancar sau sa platesti numerar atunci cand ti-a fost livrata comanda. De asemenea, este foarte important sa atragi atentia la garantia pe care o ofera magazinul pieselor. Toate piesele, cu exceptia unei anumite categorii (uleiuri, de exemplu) trebuie sa aiba garantie, nu ignora acest aspect, garantia magazinului trebuie sa fie identica cu cea a producatorului.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>