Oameni care au facut fapte bune, dar au fost pedepsiti pe nedrept

Trei oameni au fost condamnati pentru ca au salvat viata unei tinere

La un moment dat un om al strazii cu probleme a injunghiat un barbat dintr-un grup intalnit pe strada. Apoi a fugit cat a putut si s-a ascuns intr-un local. Prietenii barbatului ranit au fugit dupa individ si au incercat sa-l opreasca. Cand l-au gasit barbatul urmarea o fata de 16 ani pentru a o injunghia si pe ea. Cand au vazut ca barbatul injunghia fata au sarit sa o salveze. Barbatul a fost imobilizat si fata a scapat. Pentru ca totul se intamplase intr-un store patronii au depus plangere impotriva barbatilor salvatori pentru ca daca nu erau ei atacatorul nu intra in store. Tatal fetei nu intelege nici acum de ce salvatorii fiicei sale nu au primit multumirile cuvenite.

Cuplul arestat pentru ca au gasit metamfetamina intr-o locuinta inchiriata

Cand au aflat ca proprietarii locuintei in care stateau au fost arestati pentru detinere ilegala de droguri acestia au inceput sa caute prin casa de teama sa nu aiba substante interzise. Asa ca au inceput sa faca curatenie si sa vanda casa. In zidurile locuintei au gasit opt saculeti cu substanta interzisa si au raportat politiei. Politia nu i-a crezut ca au gasit drogurile ascunse si au fost acuzati de posesie de droguri, dusi la sectie si interogati. Fetita cuplului de doar noua ani era la un pas sa ajunga pe mana unor asistenti sociali. Dupa ce s-a facut mare tam-tam in presa politia a retras acuzatiile. Insa cuplul a stat doua zile in inchisoare, a platit 5.000 dolari amenda si si-au vazut copilul traumatizat de un politist.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>