Magazinele online si crearea lor

creare-magazin-onlineMagazinele online din ziua de azi ofera mai multe avantaje atat cumparatorilor cat si comerciantilor. In primul rand ele sunt o adevarata economie de timp, pentru cumparatori dar si economie de bani, pentru comercianti, si in al doilea rand, diversitatea cu care se prezinta ne ajuta sa facem si cele mai potrivite alegeri. Avantajele unui magazin cu vanzari online sunt mult mai multe decat atat, iar acestea pornesc de la ceea ce am mentionat anterior. Concept24, creare magazin online, este o firma la care poti apela pentru crearea unui magazin pe internet, exact cum se si spune.

Iata si alte avantaje ale unui magazin online: nu ai nevoie de spatiu pentru a-ti desfasura activitatea ci doar de un depozit in care sa tii marfa; nu trebuie sa platesti vanzatori comerciali, nu trebuie sa dai salarii in plus, ci doar pe cel al administratorului si poate inca unul pentru un agent care sa lucreze online, de acasa, costurile de intretinere sunt mult mai reduse deoarece nu va trebui sa platesti utilitati pentru un spatiu anume pe care nu il utilizezi.

Revenind la crearea de magazine online, Concept 24 te ajuta sa faci cele mai bune alegeri, fiind personalizat, realizat pentru maximizarea vanzarilor. Echipa de aici are peste 12 ani experienta, peste 500 proiecte in creare site si magazine online. Metodologia de lucru a echipei este orientata numai spre rezultat, iar acesta este factorul cheie in atingerea unei rate mari de conversie pentru solutiile e-commerce pe care le ofera.

Magazinele online pe care firma le creaza sunt realizate prin implicarea unui expert in comertul electronic, au un design responsiv, orientat catre conversie, functionalitati personalizate la nevoile clientului si un modul de administrare foarte simplu de utilizat. Prin intermediul Concept 24, dupa ce a fost lansat site-ul, veti avea la dispozitie o serie de servicii eficiente de promovare, pentru atragere de trafic targetat si cresterea vanzarilor on-line.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>