Importanta reumplerii cartuselor la timp

Ca parti active ale imprimantei, cartusele ar trebui sa aiba parte de o ingrijire speciala. Pe langa operare foarte atenta si o inlocuire in momentul in care nu mai pot fi folosite deloc, cartusele de la imprimante ar trebui reincarcate la timp pentru a se evita erori de imprimare si a se asigura o functionare corecta a partilor mecanice din aceasta. Reincarcarile trebuie facute neaparat in centre profesionale cu servicii de reumplere cartuse imprimanta Brasov, reincarcarea cu siringa ar trebui evitata pentru ca produce defectiuni la nivelul cartusului si erori la instalarea acestuia in imprimanta. De ce este important sa incarcam la timp cartusele cu un nivel scazut al tusului?

In primul rand pentru a avea o calitate a imprimarii cat mai buna, pentru a nu avea erori si foi stricate din cauza dungilor sau a cantitatii prea mari de tus de pe hartie. In al doilea rand, avem nevoie de reincarcari in cazul unor cartuse imprimante intrucat foarte multe dintre partile active din imprimanta sunt conectate la acestea si pot sa reactioneze imprevizibil la anumite erori generate de cartuse. In al treilea rand, reumplerea cartuselor este importanta si pentru ca, in procesul de reincarcare, cartusul e verificat, desfundat, curatat, e golit si reumplut profesional astfel incat la final calitatea imprimarii sa fie cu mult imbunatatita. In centrele de reumplere cartuse imprimanta Brasov specialistii stiu sa remedieze orice problema, pot depana cartusele, le pot verifica cu instrumente de diagnoza speciale, pot da indicatii de utilizare corecta si de intretinere in functie de model si de indicatiile producatorilor.

E important sa reumplem cartusele cu un tus de calitate, pe care-l vom gasi doar la centrele specializate, sa avem grija ca la fiecare reincarcare sa testam mai intai calitatea imprimarii pana sa platim si sa vedem daca intr-adevar cartusul functioneaza la parametrii recomandati de producatori. Nu in ultimul rand reincarcarea cartuselor se va face periodic, dupa un numar mediu de foi printate, nu trebuie sa se astepte terminarea completa a tusului-de cele mai multe ori cand nu e tus suficient capul de imprimare poate sa se „toceasca” incercand sa printeze fara tus sau toner.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>