De ce sa cumperi piese auto resigilate?

Cand ai un buget limitat pentru piese auto si vrei sa faci si ceva economie sansele sa cumperi produse de slaba calitate sunt mari. In prima faza esti tentat sa cumperi piese second hand. Decat sa dai banii pe piese second hand de la masini scoase din uz si cu defecte greu de depistat la o prima vedere poti sa cumperi piese resigilate vw. E vorba de piese originale care vin in ambalajul lor, care prezinta mici urme de uzura fina sau au ambalajele desfacute, cu sigiliile deteriorate.

Piesele sunt noi, sunt verificate, au toate detaliile legate de pretul mai scazut pe site-urile care le vand, costa mult mai putin decat cele noi, au fost pastrate in conditii bune si sunt usor de comandat. Pe de alta parte piesele resigilate sunt exact ca unele normale, vandute ca noi, nu au defecte vizibile sau ascunse, nu au fost reparate, nu au fost scoase din masini vechi. De asemenea cei care comanda piese resigilate vw trebuie sa stie ca acestea se potrivesc perfect pe masina pentru care se comanda, sunt simplu de montat, au garantie la fel ca unele noi, pot sa nu prezinte urme vizibile, zgarieturi, poate fi doar ambalajul deteriorat. Asta inseamna ca avem piese care poate au fost expuse, care au fost baza pentru niste prezentari si care functioneaza perfect si nu prezinta un pericol pentru masina pe care se monteaza.

Piesele resigilate au aceleasi conditii de livrare, se accepta si la retur daca sunt probleme, sunt in ambalajul original si se pot comanda online din sectiuni speciale de pe site-urile care comercializeaza piese auto de calitate. Cu piesele resigilate faci si o economie considerabila, preturile pot fi reduse si cu 10-20%, poti fi sigur ca ai piese originale, care vor functiona foarte bine odata introduse in sistemul masinii pentru care sunt cumparate.

FacebookGoogle+Twitter