Cutii de depozitare si saci de vidat pentru un dulap ideal

 

Pentru ca esti o adevarata regina a shoppingului, in mod sigur dressingul tau este in prag de explozie. Sigur ca nu poti sa renunti la haine, pentru ca ai nevoie de toate, insa o solutie trebuie sa existe si atunci o sa alegem stocarea hainelor de sezonul trecut. Singurele doua elemente care iti vor simplifica viata sunt cativa saci de vidat haine si cutiile de depozitare.

Optam, asadar, pentru saci cu vacuum pentru hainele pe care nu le purtam in mod curent in acest sezon. Avantajul sacilor de depozitare este ca veti vastiga imediat loc in dulap. Nu trebuie decat sa pliati cu atentie hainele, sa le introduceti in sac, sa conectati furtunul aspiratorului la supapa sacului si in mai putin de un nimut veti face un truc fantastic.

Este absolut esential sa folositi saci vidat imbracaminte in mod special atunci cand locuiti inr-un apartament mic, in care trebuie sa inghesuiti miliarde de obiecte stranse peste ani si garderoba intregii familii. Cu ajutorul sacilor de vidat, hainele nu prind miros, nu mucegaiesc, nu se pateaza, pentru ca sacii se inchid etans si sunt rezistenti la umezeala.

De asemenea, nu exista riscul ca praful sa ajunga in interiorul sacului si nici moliile. Sunt foarte usor de folosit si sunt compatibili cu orice marca de aspirator, pentru ca supapa este standard. Singurele aspecte de care trebuie sa tineti cont sunt uscarea perfecta a rufelor inainte de a le introduce in sac, pentru ca astfel umezeala va face mucegai si va compromite tot continutul sacului.

Al doilea aspect tine de calitatea sacilor: asigurati-va ca alegeti saci buni si grosi, care se inchid cu fermoar sau cu clipsuri, si nu cu glisiera din plastic, astfel incat sa nu aveti surpriza sa pierdeti vidul din interior. Pentru a aranja incaltamintea si alte lucruri care nu pot fi compactate, alegeti cutii din plastic, cu capac. Sunt foarte usor de utilizat, mai ales daca au role, sunt impermeabile si foarte rezistente la soc si la uzura.

 

FacebookGoogle+Twitter