Cum evaluam garniturile de la termopane cu probleme si cine le poate inlocui?

Una dintre cele mai comune probleme pe care le puteti intalni la termopane este deteriorarea garniturii. Cum stiti ca e ceva in neregula cu garnitura? Cand e geamul inchis simtiti curent de aer rece care vine din directia sa. De asemenea, raman urme negre in jurul locului unde se sprijina garnitura de tamplarie, raman urme negre pe carpa. Defectul nu e unul major, tine de garnitura termopan ultra 9100, garnitura speciala de etansare care poate ceda daca nu e intretinuta cum trebuie. Cand garnitura cedeaza izolarea fonica nu mai e asa de buna, aerul circula fara probleme spre interior, confortul din locuinta nu mai e la fel ca in primele zile dupa montarea termopanelor.

Materialele care intra in componenta unei astfel de garnituri sunt cauciucuri sintetice, ele au nevoie de tratamente speciale pentru a asigura o etanseitate cat mai buna. La doi ani de la instalarea termopanelor garnitura termopan ultra 9100 incepe sa se macine, se taseaza, imbatraneste si nu mai poate asigura o protectie sporita de zgomote si de frigul de afara. Inlocuirea la timp a garniturii din cauciuc poliizoprenic natural de inalta calitate, compatibila cu toate modelele de termopane este cea mai buna solutie pentru o locuinta bine intretinuta si cu o atmosfera placuta in orice sezon. Firmele care se ocupa de reparatii termopane pot trimite echipe pentru evaluarea garniturilor si constatarea defectelor reale, ale celor ascunse, inlocuirea garniturilor dureaza putin, se face doar cu instrumente modene pentru o etanseitate cat mai buna.

Interventia realizata are garantie, in caz de probleme puteti sa nu platiti interventii ulterioare, firmele care se ocupa de reparatii termopane au garnituri originale potrivite pentru orice tip de termopane, luate direct din depozitele proprii, deci si pretul este mai mic. Dupa evaluare si inlocuire noile garnituri fixate sunt testate, exista instrumente speciale iarasi pentru testarea lor pentru a va asigura o etanseitate cat mai buna si confort sporit in casa.In acest fel veti plati mai putin pentru remediere, nu veti avea alte probleme, garniturile schimbate la timp vor spori si confortul din casa mai ales iarna, echipele firmelor de reparatii termopane se pot deplasa rapid la dvs. acasa oferind servicii de calitate si evaluari obiective.

FacebookGoogle+Twitter