Cum alegi cel mai bun service reparatii laptop Bucuresti?

reparatii-laptopTi s-a stricat laptopul si vrei sa-l ai ca nou in timp record? Cauta un centru reparatii laptop Bucuresti online si iti vei relua lucrul pe laptop in cel mai scurt timp posibil. Inainte sa inchei un contract de colaborare cu un service este bine sa te consulti cu prietenii, sa intrebi care e mai bun, care ofera serviciile cele mai bune.

Cauta informatii online, vezi ce se spune pe forumuri despre respectivul service, incearca sa gasesti si pareri mai putin bune pentru a vedea exact cum stau treburile in interiorul afacerii respective. De asemenea, verifica si oferta respectivului service reparatii laptop Bucuresti, compara ce gasesti acolo cu ce au alte service-uri, vezi ce garantie se ofera, daca diagnosticarea e gratuita sau nu. Dupa ce te-ai decis in privinta unuia, mergi la sediul firmei, intreaba in cat timp se repara laptopul, spune ce defectiune ai. In cazul in care diagnosticarea e gratuita merita sa aduci si laptopul pentru a-si arunca un tehnician it o privire inauntru si a vedea daca se mai poate face ceva. Doar daca iti convine pretul reparatiei si ai incredere in echipa de acolo poti lasa laptopul la reparat. De obicei, in cazul in care apar anumite defectiuni ascunse clientii sunt notificati si reparatia continua doar cu acordul acestora, asta insemnand si costuri in plus. Trebuie sa fii atent si la ce semnezi, la ce spune contractul de prestari servicii, daca nu sunt comisioane sau costuri ascunse, in ce conditii se pierde garantia.

La ridicarea laptopului dupa reparatie trebuie sa verifici atent integritatea lui si reparatia facuta, sa probezi in toate felurile sistemul si sa iti dai seama daca s-a efectuat o schimbare sau nu fata de starea anterioara in care a fost predat laptopul. Un ultim lucru de facut cand iti duci laptopul in service este sa te asiguri ca totul a fost pus la locul lui si ca nu-ti lipseste vreo piesa din interior sau a fost inlocuita cu alta mai veche-se poate intampla, nu trebuie sa te mire acest lucru.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>