Costume de baie asortate pentru parinti si copii

Vara este anotimpul in care fiecare dintre noi isi reface garderoba si o improspateaza adaugand haine in culori dintre cele mai vii, imprimeuri de vara, croieli lejere si materiale naturale si fluide, insa si nelipsitele costume de baie. Preocuparea pentru costume de baie nu este una rezervata exclusiv doamnelor, care cauta cele mai frumoase costume de baie pentru femei, ci poate fi de asemenea o preocupare si pentru barbati si copii.

Iata de ce atunci cand faceti lista de cumparaturi pentru vacanta de vara de anul acesta nu uitati sa adaugati si costume de baie pentru copii, cat mai calitative si mai confortabile, iar daca va plac provocarile si sunteti o familie cool, puteti opta chiar si pentru costume de baie asortate.

Mamele si fetitele isi pot asorta costume de baie cu acelasi imprimeu si croieli identice sau diferite (puteti opta fie pentru costume intregi sau costume din doua piese pentru mama-fiica, fie pentru costume diferite ca si croiala, dar identice ca imprimeu), la fel cum baietii isi pot alege acelasi model de slip cu cel ales de tatal lor.

Dincolo de stil si design, o preocupare majora pentru orice parinte care alege costume de baie pentru copii ar trebui sa fie confortul, acesta fiind esential pentru copiii de orice varsta.

Pentru baieti puteti alege croiala slip, boxerii sau pantalonii de surf, in timp ce pentru fete aveti la dispozitie costumul intreg sau costumul din doua piese (acesta din urma mai putin indicat pentru piscina, deoarece nu permite aceeasi libertate de miscare fata de costumul intreg). Cautati materiale cat mai putin susceptibile sa provoace alergii si, de asemenea, daca veti sta mult timp la soare cautati sa le alegeti pe cele care blocheaza razele UV. Pentru plaja alegeti un material care sa aiba si elastan, acesta facandu-l mai usor de imbracat si de dezbracat, si de asemenea usor de uscat in razele soarelui.

Pentru bebelusi care inca mai poarta scutece, exista costume de baie anti-scurgeri, cu o fata interna complet etansa, ce nu permite lichidului sa se scurga, in cazul in care copilul face pipi cat este in apa sau pe plaja. Aveti insa grija sa alegeti exact masura potrivita, asfel incat costumul sa fie intr-adevar etans. Aceste costume de baie sunt lavabile, si deci le puteti refolosi ori de cate ori doriti.

FacebookGoogle+Twitter