Consumul de peste

O multime de oameni consuma anumite alimente doar pentru ca a existat cineva care le-a spus ca sunt sanatoase si bune. Trecerea de la carnea rosie la surse alternative de proteine a fost si este un trend tot mai des intalnit peste tot in lume de foarte multi ani. Gaina si peste sunt sursele cele mai bune pentru proteine din carne.

Totusi consumul unui anumit tip de peste cu o frecventa prea mare poate sa dauneze sanatatii noastre. De multe ori va puteti trezi intoxicati sau otraviti fara sa o stiti. Unele tipuri de peste contin mercur, care poate provoca daune greu de remediat organismului odata ce este ingerat.

Data viitoare cand mai luati un peste de la piata sau la conserva documentati-va si despre ce contine si in ce locuri exista si e crescut. Se vor prefera pestii care nu sunt de acvacultura si nu sunt hraniti cu fel de fel de concentrate pentru a ajunge mai repede la maturitate. Pestele e bun, in cantitati mici, atat timp cat nu este infestat sau plin de chimicale din locurile in care creste.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>