Ce reprezinta o “Firma de Incredere”?

In Romania, o “Firma de Incredere” are in componenta sa numai profesionisti, persoane care stiu sa fie responsabile si sa respecte toate procedurile din firma respectiva. De la personal, de la seriozitatea si responsabilitatea sa, pornesc automat activitatile generate de firma, serviciile de calitate, care cu siguranta duc spre o reusita in afaceri.

Chiar daca o afacere incepe cu bani mai putini, personalul loial administratorului duce la indeplinire activitatea firmei, fie ca este activitate de productie, comert, prestari servicii, saloane de infrumusetare, hoteluri si restaurante, vanzari, notari, firme de contabilitate. Oamenii, incepand de la portar pana la conducatorul firmei, prin activitatea pozitiva si indreptata spre o munca responsabila, reprezinta o “Firma de Incredere”. Oamenii fac ca o “Firma de Incredere” sa functioneze – cei care isi desfasoara activitatea pozitiva, indiferent de toate domeniul de activiate.

Si in Romania sunt destui oameni si profesionisti adevarati care muncesc, se lupta cu ambitie pentru firma lor si pentru alti oameni: clientii, colaboratorii lor si, in cazul medicilor, pentru pacientii lor. Multi au afacerea lor proprie si doresc sa demonstreze ca pot realizeze multe din proiectele la care au visat ani de zile.
CBOK prin site-ul www.firmadeincredere.ro va demonstreaza ca sunt firme care isi merita acest titlu din plin. Multe “Firme de incredere” sunt modeste, dar mediul online le obliga sa se evidentieze, ca sa se stie ca aceste firme de elita exista. Esti in mediul online existi, nu figurezi in mediul online, nu existi; mai ales ca firma.

In zilele noastre, trebuie si este necesar pentru afacerea ta sa-ti faci reclama in mediul online, iar activitatea ta ca firma sa fie cunoscuta de eventuali clienti sau viitorii colaboratori sau parteneri. Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor ofera posibilitatea de a te promova in mediul online prin E-Card, o promovare online pentru totdeauna cu o plata unica!
Platforma www.firmadeincredere.ro este vizualizata lunar de peste 25.000 de utilizatori. Până în momentul actual, CBOK lucreaza cu peste 3000 de firme din diferite regiuni ale tarii.

Sloganul “Firma de Incredere” devine cunoscut si, in ultimul timp, tot mai multe firme, create de oameni care creaza lucruri si fapte pozitive, vor sa detina aceasta titulatura

Oamenii fac firmele sa mearga, sa produca, dar tot oamenii le fac sa fie “Firma de Incredere”!

FacebookGoogle+Twitter

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>