Cat de mult iti place orasul tau?

Orasul meu e undeva in Ardeal. E un oras mic, unde intalnim si maghiari. Insa noi, adica romanii si maghiarii suntem prieteni. Imi place orasul meu tocmai fiindca e mic. Singurul dezavantaj e ca nu prea avem multe posibilitati de distractie. Si, daca stau bine sa ma gandesc, nici de shopping, nu prea putem avea parte. Imi place, insa ca avem o biblioteca faina si vasta. Tin minte ca pe vremea facultatii eram nelipsita de la biblioteca. Mai ales de la sala de lectura.

In tinerete mergeam si la Teatru National. Si imi placea. Avem si noi sala mica si sala mare. Am fost in ambele. In adolescenta mergeam constant la teatru, acuma nu prea mai am timp. Si nici nu prea am chef, daca e sa o spun, pe aia dreapta. Tot imi spun ca, cu prima ocazie cu care voi putea, voi merge. Asta inseamna sa le ia mama pe fete, un week-end. Insa sincera sa fiu, decat sa ma culturalizez, mai bine ma distrez cu sotul si prietenii.
Avem si un parc. De fapt doua, parcuri mai maricele. Nu se compara cu cele din Bucuresti, insa sunt ok. De obicei acolo mergem la plimbare, cand nu avem chef sa stam prin cartier. Evident ca cel mai aglomerat e vara. Iarna nu prea se inghesuie lumea in parcuri. Si pe langa oras, ai unde iesi. Doar ca noi cum nu prea iesim, in general, nu pot sa va dau exemple concrete.
Imi place orasul meu, desi uneori simt nevoia sa ma mut in alta parte, undeva intr-o zona de tara, fara prea multa poluare, fara prea multi vecini, fara prea multi observatori.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>