Camionul pe care si-l doreste orice sofer

Conducerea pe distante lungi este foarte obositoare pentru soferi, chiar si atunci cand sunt cate doi, care conduc pe rand. Petrecand destul de mult timp in camion, acestia au nevoie de conditii optime, pentru a transforma calatoria si transportarea marfii intr-o adevarata placere. Noul model de camion daf xf este proiectat pentru a deveni camionul pe care doreste sa-l conduca oricare sofer.

De ce? In primul rand, cabina este mult mai spatioasa si mult mai confortabila. Adevarul este ca unii soferi poti fi nevoiti sa conduca zile intregi si sa-si petreaca foarte mult timp in cabina camionului, tocmai de aceea asigurarea confortului optim a devenit una dintre prioritatile pe care le include si daf xf. Cabina este bine echipata si este finisata estetic, are o nota de eleganta chiar, transformand spatiul (destul de mare) in unul confortabil si foarte placut nu doar pentru a conduce, ci si pentru a te relaxa.

Spatiul din cabina este vazut nu doar ca unul de condus, ci si ca unul de locuit. Acesta este si scopul noului daf xf, de a oferi soferului si un spatiu de locuit, tocmai de aceea cabina este atat de spatioasa. Scaunele mult mai comode, spatiu special de depozitare si de locuit, toate au fost gandite in conformitate cu necesitatile soferului. Conditiile de munca a soferului au devenit o prioritate, de aceea transformarile care au avut loc in cabina au scopul de a sustine soferul si de a-la ajuta sa se mentina mai mult timp in forma.

Conducerea camionului pe distante lungi este foarte obositoare, de aceea cabina trebuie sa-i ofere conditiile optime si pentru a se odihni. Noul daf xf este orientat catre sofer si catre necesitatile acestuia, cu toate ca aspectele tehnice au fost si ele imbunatatite, inclusiv performanta pe care o are camionul.

FacebookGoogle+Twitter
Tags:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>