Bitcoinii cumparati cu un card bancar, procedura simpla si sigura

Ne-am obisnuit deja de ceva ani sa cumparam diverse lucruri cu un card bancar. Fie el contacless sau obisnuit, cardul e din ce in ce mai prezent in viata noastra asa ca e si normalsa il folosim in tot mai multe circumstante. De exemplu stiati ca puteti cumpara Bitcoin cu cardul? Da, da, exact cum cumparati o masina de spalat noua si o platiti cu un card bancar, asa va puteti umple portofelul online doar cu ajutorul unui card valid. In trecut era cam greu sa cumperi Bitcoin cu un card, operatiunile si validarile erau mult prea anevoioase si lumea prefera banii cash. Insa din ianuarie 2018 tot mai multe companii proceseaza monedele virtuale si tranzactii cu ele, asa ca a cumpara Bitcoin cu cardul devine o optiune tot mai cautata.

Acum datele cerute sunt simplu de completat, tranzactiile cu Bitcoin seamana cu cele bancare obisnuite, sunt destul de multe banci care permit plati cu Bitcoin, procesatori care ofera si aceasta varianta la platile lor. Cand va decideti sa cumparati Bitcoin cu un card bancar e bine sa va ganditi la niste realitati. In primul rand impactul asupra creditului, daca e card de credit. Trebuie sa stiti cat credit veti avea nevoie. In al doilea rand atentie la taxe, comisioane. De regula, cand cumparati ceva cu un card taxele exista deja in pretul respectiv, cand veti cumpara Bitcoin trebuie sa va asteptati la o suma in plus pe factura finala, reprezentand taxele, comisioanele. In al treilea rand e o diferenta intre a cumpara in tara in care stai si a cumpara in alta tara. Se aplica taxe care sunt destul de mari daca granitele sunt depasite cu mult si tara respectiva are anumite limite impuse la cumparari de Bitcoin. Atentie si la debit, pentru ca vorbim de volatilitate mare. Daca cumparati cu mai mult decat aveti va puteti trezi ca nu mai aveti nimic si aveti si datorii.

Printre avantajele cumpararii de Bitcoin cu un card se numara recompensele primite, potentiale reduceri la tranzactii mai mari, dar si rapiditatea tranzactiilor. Ca sa puteti cumpara cu un card e suficient sa introduceti datele de validare ale cardului in campurile indicate la crearea contului de utilizator si sa folositi cardul ori de cate ori cumparati Bitcoini.

FacebookGoogle+Twitter