Autobetoniera, utilajul foarte important pentru eficientizarea lucrului pe santierele de constructii

Lucrul pe santier a fost mult simplificat in ultimii ani odata cu aparitia unor utilaje moderne de preparare si prelucrare a materialelor necesare pentru constructiile de toate tipurile.

Avantajele utilizarii unor utilaje moderne tin de rapiditate cu care se poate executa o lucrare, de gradul redus de efort depus de catre muncitori, de calitatea mult mai buna a materialelor preparate si obtinute, de siguranta mult mai mare in privinta construirii si prelucrarii materialului brut. Poate cel mai util utilaj de pe un santier, autobetoniera este folosita de fiecare data cand trebuie sa obtinem o compozitie omogena pentru beton, cand vrem sa amestecam si sa combinam in proportiile dorite diverse materiale de constructie.

Autobetonierele pot fi clasice sau hibride, consumul de energie este redus, eficienta in prelucrare si amestecare este foarte mare, modelele hibrid fac mai putin zgomot, nu polueaza atat de mult, libertate de miscare este garantata. Oriunde se afla santierul firma care il gestioneaza poate aduce o autobetoniera pentru obtinerea unui beton cat mai rezistent si mai corect preparat. In timpul functionarii autobetonierelor toate sistemele de protectie isi fac treaba pentru a se evita accidentele de munca, exploatarea autobetonierei poate fi facuta indiferent de conditiile meteo si de variatiile de temperatura si de umiditate din momentul respectiv.

Daca va ganditi sa va luati betoniere de calitate cu o durata de viata mai mare puteti consulta ofertele Karpathia, magazin online cu autobetoniere de calitate superioara. Gama de autobetoniere de la Karpathia satisface toate necesitatile santierelor mari sau mici, in portofoliul firmei se afla autobetoniere cu sistem inovator de miscare al tamburului, motoare electrice cu inductie si sistem de recuperare a energiei in timpul franarii.

Autobetonierele Karpathia au volum geometric mai mare al tamburului, greutate totala mica pentru deplasare si functionare impecabile, sunt usor de intretinut, jgheabul de descarcare de la unele modele din oferta curenta este galvanizat la cald si actionat de un cilindru manual.

FacebookGoogle+Twitter
Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>