Astept caldura

Suntem abia in februarie. De fapt as putea spune ca suntem in martie. Si inca tot nu simt caldura. Mie imi place sa umblu cat mai sumar imbracata. M-am saturat de geci, paltoane, caciuli, fulare si alte cojoace. Si oricum pierd mult timp imbracandu-ma. Fiindca si pe fii-mea, tot la fel de gros o imbrac. Deci pierdem timp pretios dimineata, cand ne pregatim de gradi. Vara e cel mai bine. Arunc pe mine o rochita , la fel si pe fiica-mea si gata. In maxim jumate de ora, iesim pe usa.

Mai imi place si ca putem sta afara, cat de mult doreste inimioara noastra. Cel putin asa am facut cand era D. mica. Ne trezeam de dimineata Faceam mancarea pe racoare, si apoi afara la umbra pana venea tati acasa. Sau cel putin pana cand ne palea foamea. Urcam in casa, mancam , si iarasi ieseam. Si cand afara aerul devenea de nerespirat, mergeam la tara la bunica. Acolo era adevarata fericire si relaxare. Chiar daca vara temperaturile ajung la maxime istorice, eu nu as schimba anotimpul asta pentru nimic. Daca ar fi dupa mine as schimba anotimpurile sa fie mereu primavara si vara. Atat. Nu-i asa ca ar fi frumos?

Singurul lucru care nu imi place sa-l fac vara, e sa merg la balaceala intr-un loc aglomerat. Mai bine merg undeva cu familia intr-un loc ferit de ochii lumii si nu am nicio treaba. Sa vedem insa, cum va fi vremea vara asta. Eu sper sa fie cald, nu ca anul trecut cand a fost vara, o luna din trei.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>