Anunturile salvatoare

Daca doresti sa vinzi un anumit obiect/produs ce iti prisoseste, de care nu mai ai nevoie, sau care pur si simplu iti ocupa spatiu in casa degeaba, pentru ca nu a fost niciodata folosit, il poti vinde pe unul din site-urile de anunturi existente in mediul online. De ce sa te complici, cand poti sa alegi calea mai sigura si in acelasi timp, mai usoara. Stiu, multe persoane, sunt inca de moda veche si prefera sa isi vanda produsele unor persoane cunoscute, unor prieteni sau vecini. Dar acum site-urile de anunturi iti ofera posibilitatea de a-ti publica anuntul si de a nu mai umbla tu din usa in usa pentru a gasi un cumparator, ci de a-i atrage catre tine pe cei care vor sa-ti cumpere produsul.

De exemplu, pe site-ul www.folosit.com ai rubrica anunturi gratuite. De aici trebuie sa urmezi cativa pasi simpli pentru a-ti inregistra anuntul si pentru a-ti putea vinde mai apoi produsul. Trebuie sa ai un titlu pentru anunt, sa fie incadrat intr-o anumita categorie, produsul trebuie sa aiba o descrie si in mod obligatoriu si un pret( euro/ron). Trebuie de asemenea sa fie specificat si orasul din care sunteti si la alegerea dumneavoastra numarul de telefon poate fi vizibil sau ascuns. Pentru produsul pe care doriti sa il vindeti pe site, aveti posibilitatea de a adauga 12 poze, care sa nu depaseasca 10 MB. Ca sa puteti publica mai apoi anuntul trebuie sa fiti de acord cu termenii si conditiile impuse de site-ul pe care inregistrati anuntul. Nu publica poze cu produsul pe care doresti sa il vinzi daca pe acestea sunt prezente logo-urile altor site-uri.

Din momentul in care ai adaugat anuntul, toti utilizatorii site-ului te pot contacta, pentru a-ti cere informatii suplimentare, pentru a stabili unde si cand va puteti intalni pentru a le prezenta produsul. Este mult mai usor sa vinzi un produs de care nu mai ai nevoie prin intermediul acestor tipuri de site-uri. In acest mod cei interesati vin la tine, te contacteaza, scapi de orice alt stres. Trebuie doar sa fii corect.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>