Ai grija de sprancenele tale cu farduri speciale de calitate, achizitionate online la preturi bune

Nu toata lumea are sprancene definite si frumoase asa ca de fiecare data cand ne machiem va trebui sa ne ocupam putin si de ele pentru a arata cat mai bine si a impresiona oriunde mergem. Fardurile pentru sprancene pot face minuni daca sunt aplicate corect, avem la indemana o multime de variante de cosmetizare si aranjare asa ca nu avem cum sa nu aratam foarte bine.

De exemplu puteti sa alegem din gama variata de farduri creionul maro special pentru sprancene, pentru conturarea lor, formula lor se bazeaza pe ceara pentru a nu afecta structura firelor de par de la sprancene, cresterea este in continuare naturala si nu se deterioreaza. Creionul se foloseste simplu, se umplu sprancenele si capatul sub forma de perie le poate pieptana pentru a le aranja mai frumos. Dupa ce am folosit creionul putem sa apelam la farduri speciale pentru sprancenele finele si cat mai naturale, mai putin deschise la culoare si cat mai apropiate de culoarea naturala a firelor de par. Fardul se aplica cu o pensula, se traseaza doar linii exterioare, dupa care se umplu cu miscari usoare. Fixarea fardului si a firelor de par se realizeaza dupa cu un rimel.

Pentru un look cat mai elegant poti utiliza si farduri sub forma de gel, care fixeaza sprancenele intr-un loc, dar le ofera si o culoare deosebita si o stralucire aparte dupa aplicare. Nu trebuie sa ne ferim nici de markerul de sprancene, pentru un aspect mai natural, cu ajutorul sau se pot desena linii scurte in interior pentru a arata si mai bine la finalul machiajului profesionist. Gelul se foloseste intotdeauna dupa ce se aplica fardurile de sprancene, dupa ce ati terminat machiajul e bine sa va asigurati ca nu au ramas reziduuri si sa stergeti usor zona din jur cu un servetel special.

FacebookGoogle+Twitter
Tags: