5 sfaturi pentru un profil care intriga si atrage

Realizarea unui profil pe un site de intalniri online poate fi o sarcina stresanta si uneori chiar dificila. Stii sigur ca sunt o multime de lucruri minunate la tine, dar iti vine cumva greu sa le scrii si te fac sa te simti prost… Dar trebuie sa te linistesti si sa iti spui ca pana la urma asta este ceea ce cauta ceilalti membri ai site-ului de intalniri online atunci cand intra pe un profil. Ei vor sa stie toate lucrurile care te fac sa fii un bun partener de date si un potential partener cu care sa se simta compatibili.
Ei bine, vei spune, care sunt aceste lucruri? Iata mai jos ce anume trebuie sa scrii in profilul tau de matrimoniale.

1.Gandeste-te la lucrurile care te fac pe tine sa intri pe un alt profil. Ce anume iti atrage atentia, ce te intriga. Exista sanse ca persoana de care esti interesata sa aiba aceleasi puncte de interes ca si tine. Scrie un profil pe care chiar tu ai vrea sa dai click daca l-ai vedea.
2.Alege pozele cu atentie. Exista site-uri care permit mai multe poze de profil, asa ca incearca sa alegi un detaliu cu chipul tau, dar si un plan intreg, ca sa alungi suspiciunile cu privire la greutatea ta, precum si o poza care te infatiseaza in timpul uneia dintre activitatile tale preferate: un sport, jocuri cu animalele dragi, o calatorie etc.
3. Fii onest. Este absolut obligatoriu sa fii sincera pe profilul tau de pe un site de dating sau de anunturi matrimoniale Iasi,pentru ca nimanui nu ii place sa inceapa o relatie bazata pe o minciuna si in plus te expui unei situatii jenante, mai tarziu.
4. Evita descrierile generale – Toata lumea spune ca adora calatoriile, muzica si iesirile cu prietenii. Si nu trebuie neaparat sa fie o minciuna, chiar este adevarat, numai ca nu spune nimic esential despre tine. Vorbeste mai bine despre locurile in care ai fost si despre experientele tale, ce gen de vacanta iti place, ce mai ai pe lista de dorinte pentru destinatii de vacanta, etc
5. Vorbeste despre ce ti-ar placea sa faci cu un eventual partener. Pot fi seri de gatit, plimbari lungi la tara, mers la plaja, drumetii, orice fel de activitate care poate suda o relatie.

FacebookGoogle+Twitter